Kadotitko jotain?

Me autamme
Soita 0600 921 11*

*Soitto Alkaen 2,59 €/min+mpm/pvm

TIEDUSTELUT

Löytötavarat saapuvat meille muutaman päivän sisällä tavaran löytymisestä. Ohjeistamme kaikissa löytötavaroihin liittyvissä tilanteissa ja neuvomme, mistä muualta tavaraa voisi etsiä.


Tavaran löytyminen oikealle omistajalle on kaikkien edun mukaista

LUNASTUS

Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä ja lainmukaista säilytysmaksua vastaan. Joka viikko vastaanotamme suuren määrän löytötavaroita Kuopion alueelta.

- Mikäli et pääse noutamaan tavaraa toimistoltamme, voimme postittaa maksua vastaan.

Suosittelemme tiedustelemaan ensi puhelimitse, jotta välttyisit turhalta käynniltä

MYYNTI

Säilytämme kaikkia löytötavaroita niiden arvosta riippumatta täydet kolme kuukautta. Sen jälkeen löytötavara siirtyy meidän omistukseen. Myymme hyväkuntoiset tavarat myymälässä ja verkkokaupassa. Lahjoitamme osan tavaroista hyväntekeväisyyteen.

Tule tekemään hyviä löytöjä ja tue ekologisuutta

Toiminta

Yksityisen löytötavaratoimiston toiminta perustuu löytötavaralain 2 luvun 5 §:ssä määriteltyjen laitoslöytöjen hoitamiseen yhteistyöyritysten ja -yhteisöjen puolesta. Laitoslöydöllä tarkoitetaan tavaraa, joka löydetään laitoksesta esimerkiksi julkisesta liikennevälineestä, liikehuoneistosta, teatterista, ravintolasta tai hotellista. Kadulta löydetty tavara ei ole laitoslöytö ja se on aina vietävä poliisin löytötavaratoimistoon. Yksityinen löytötavaratoimisto on aluehallintoviraston luvan varaista toimintaa.

Verkkokaupan tuotteita
Arvokkaita edullisia löytöjä

Toimisto

Tavaroiden haku ja myynti
TI-PE Klo: 11.00 - 17.00
LA Klo: 11.00 - 15.00

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Osoite

Minna Canthin katu 23, 70100 Kuopio

Puhelinnumero: 0600 921 11